givskud GUF
​- Foreningens virke og baggrund

Givskud Gymnastik og Ungdomsforening, der dækker hele Givskud Sogn, er grundlagt i 1965 som en sammenslutning af Givskud Ungdomsforening, Givskud Gymnastikforening og Riis Boldklub.
​​
​Som medlem i Givskud GUF støtter man lokalområdet, og foreningen skaber mulighederne for at udøve en række aktiviteter, såsom gymnastik, bordtennis, pilates, ungdomsklub, etc. etc.

​Der arrangeres som eksempel, med stor succes, mor/far/barn gymnastik for de allermindste, - til glæde for både forældre og børn. ​De lidt større børn har også mulighed for at gå til gymnastik, og der er naturligvis tilknyttet dygtige trænere/hjælpetrænere.

​Bordtennis er et nyt tiltag, der tiltrækker unge fra nære og lidt fjernere egne. Her er ligeledes tilknyttet en træner, der kan vejlede undervejs.

​Ungdomsklubben er for unge fra 5. klasse og opefter, og mellem 30 og 40 unge mennesker mødes hver fredag aften i vinterhalvåret i Givskud hallen. Her udøves forskellige sociale og sportslige aktiviteter, såsom badminton, diverse boldspil, rulleskøjteløb, etc. Forældrene støtter op, og 4 til 5 voksne, dels fra bestyrelsen i GUF, og forældre, holder øje med de unge, guider dem til at lave aktiviteter, og sørger endvidere for, at der kan købes en forfriskning i kiosken.

​Det er i øvrigt Givskud GUF, der sammen med en række frivillige borgere står for Hallens Kiosk, når der eksempelvis arrangeres fodboldstævner i hallen, eller når der er aktiviteter på den nærliggende kunstgræsbane. ​

​I sommerhalvåret foregår aktiviteterne primært på Givskud Stadion, hvor Givskud GUF efter behov sørger for, at der kan købes mad og drikke fra klubhuset, f.eks. når der arrangeres Safari Cup (fodboldstævne) i samarbejde med Zootopia.

​Kort fortalt er Givskud GUF en vigtig medspiller i det lokale samfund og en grundsten i sammenholdet og viljen til frivillighed. Derfor er det vigtigt at så mange som muligt bidrager. Store såvel som små indsatser er vigtige.

Smiley-ordning - Kiosken: ​http://www.findsmiley.dk/70627

Foreningens bestyrelse​

Hans Rasmus Hoffmann

Formand​

Kirsten Lindbjerg

​Næstformand

​Tove Skovbjerg

Sekretær​

​Elin W. Søbye

Kasserer

​Maria Nielsen

Gymnastik Formand​

Jørgen Nielsen

Ungdomsklubben Formand​

Karina Simonsen

Bordtennis Formand​

Tina Lysgaard

1. Suppleant​

Bjarne Olsen​

2. Suppleant​​

Andet:​

​Link til egen Facebookside:

​Link til egen hjemmeside:

Se vores kalender